Óvodák, általános iskolák, középiskolák, felsőoktatás
Az adatbázisban 3.135 iskola található

Cikkek

Jobb lesz-e az oktatás, ha több pénzt kap a tanár?
A címben feltett kérdésre kereste a választ az MTA Közgazdaságtudományi Intézet oktatástudományi kutatócsoportja legújabb, európai országokra vonatkozó kutatásában. több »
2030-ra teljesen új állások megjelenésére számíthatunk
Érdemes figyelni az új trendeket és nyitottnak maradni, hogy másfél évtized múlva a legmenőbb állások között válogathassatok. Eljöhet a digitális régészek és az érzékszervőrzők kora. több »
Itt a következő tanév rendje: már tudni, mikor lesznek a szünetek
Megjelent a 2016/17-es tanév rendjéről szóló miniszteri rendelet hétfőn a Magyar Közlönyben, a következő tanévben több tematikus hét is lesz majd az iskolákban. több »
Tájékoztató a 2016. évi május-júniusi érettségi vizsgákról
Május 2. és június 24. között a középiskolákban (és 20 kormányhivatal szervezésében) 1.161 vizsgahelyszínen zajlanak majd az érettségi vizsgák. több »
A rendszerváltás óta most vannak a legrosszabb helyzetben a pedagógusok
Ma nagyon nehéz demokráciára nevelni az iskolákban, mivel maguk az iskolák sem demokratikusak. Az oktatáspolitikával is gondok vannak, de a pedagógia is komoly válságban van Magyarországon. több »
Hiába a tablet, hiába az e-könyv, a könyvtárak népszerűek
Hiába a digitális forradalom, a könyvtárak látogatottsága nem csökkent az utóbbi években - derül ki a Magyar Idők által budapesti intézmények megkérdezésével készített körképből, amely a lap hétfői számában jelent meg. több »
Jogászösztöndíjak az öt vidéki jogi karon
Az Igazságügyi Minisztérium 2016-ban a jogászképzés színvonalát emelő, a jogászhallgatók ösztöndíj alapú támogatását célzó programot indít a nem budapesti székhelyű jogászképző egyetemeken. több »
Nagyot esett a szakiskolások száma, de mindenhova kevesebb gyerek jár
A többi középfokú képzési területnél sokkal jobban esett a szakiskolákban tanulók száma, de gimnáziumokba és szakközépiskolákba is kevesebben iratkoztak be. több »
Mindössze a diákok 15 százaléka maradna Magyarországon
Felmérés eredményei szerint a fiataloknak csak a tizenöt százaléka maradna mindenképpen Magyarországon, a tömeges kivándorlás az egyik legfontosabb probléma – mondta az ellenzéki párt ifjúsági szakszóvivője. több »
Kik kapnak jó fizetést?
Huszonnyolcszoros az eltérés a legmagasabb és a legalacsonyabb bérek között, legtöbbet az informatikában, a műszaki és pénzügyi területen dolgozók vihetnek haza. több »

Az iskola legközelebbi rendezvényei
23.2.5501 - Gyurkovics Hetek
A következő rendezvények és nyílt napok ITT.