Jogászösztöndíjak az öt vidéki jogi karon

Az Igazságügyi Minisztérium 2016-ban a jogászképzés színvonalát emelő, a jogászhallgatók ösztöndíj alapú támogatását célzó programot indít a nem budapesti székhelyű jogászképző egyetemeken.

E program keretében az Igazságügyi Minisztérium (IM) jogászösztöndíjakkal segíti, hogy a jogi tanulmányaik iránt elkötelezett hallgatók – elsőtől ötödik évfolyamig – pénzügyi támogatásban részesüljenek ezzel is hozzájárulva a kiemelkedő eredményeket elérők további ösztönzéséhez.

Az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíjat olyan államilag finanszírozott és önköltséges nappali tagozatos hallgatók nyerhetik el, akik kimagasló tanulmányi eredményeket értek el, valamint szakmai munkájukra és egyéb teljesítményeikre tekintettel kiemelkednek hallgató társaik közül. E kiválósági ösztöndíjra az adott jogi karnál kell pályázni. A félévenként elnyerhető ösztöndíj összege havi 50.000 Ft.

Az IM Tanulmányi Jogászösztöndíj az önköltséges nappali tagozatos jogászhallgatóknak szól, akik nem részesülnek az IM Nemzeti Kiválósági Jogászösztöndíjban, de tanulmányi eredményük bizonyítja elkötelezettségüket a jogtudományok felé. Erre a támogatási formára nem kell külön pályázatot benyújtani, a hallgatói rangsort az adott kar állítja össze.

Forrás: oktatas.hu

Közelgő események az iskolákban

További események megjelenítése
Gyurkovics Hetek

Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és EGYMI, Budapest

Bővebben

Szeretné reklámozni az iskoláját?

Gyors kapcsolatfelvétel

info@iskolaklistaja.eu

* ezek a kapcsolatok nem iskolai kapcsolatok, hanem az IskolákListája.eu szerver üzemeltetőjének kapcsolatai.

Weboldal üzemeltetője

just4web.cz s.r.o.
Cégjegyzékszám: 27547876

Menjen a kapcsolatfelvételhez